Welkom op Maison Monique!

Over Maison Monique

 

Maison Monique is een webwinkel gespecialiseerd in interieurstickers zoals deurstickers, meubelstickers, glasstickers en muurstickers. Deze stickers leveren wij in diverse lettertypen en kleuren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor woonaccessoires. Wij leveren zowel brocante als moderne woonaccessoires.

Wij leveren tekstborden in de kleuren wit, donkergrijs, roze, fuchsia, lichtblauw, donkerblauw, rood en bruin. U kunt kiezen uit ons brede assortiment aan teksten. Deze teksten kunt u bestellen in diverse kleuren. Ook kunt u bij ons terecht voor een eigen tekst op uw tekstbord.

U kunt bij ons ook terecht voor de inrichting van uw kinderkamer. Met ons brede assortiment dierenfiguren kunt u de kinderkamer/ babykamer een geheel nieuwe look geven.

Onze stickers zijn met de plakinstructies eenvoudig in één keer aan te brengen. Het resultaat is fantastisch en een goedkope manier om mooie en stijlvolle accenten in uw huis aan te brengen. Wij streven naar een hoge kwaliteit en verzenden binnen 24 uur.

Volg ons op Facebook! Wij maken hier iedere week en leuke actie bekend. Deze Facebook-actie kunt u ook vinden op onze website. Wij plaatsen dagelijks leuke en inspirerende foto’s op Facebook. Uw ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis interieursticker. Deze sticker wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.