Welkom op Maison Monique!

Plakinstructies

Bepaal voor het plakken waar u de sticker wilt plaatsen. Geef met een potlood de gewenste hoogte aan.

Strijk met een pasje een aantal keer over de bovenzijde van de sticker. Trek de bovenzijde van de sticker los en zorg dat de gehele tekst aan het applicatietape blijft plakken. Indien dit niet het geval is, strijkt u nogmaals een aantal keren over de sticker.

Zorg dat de ondergrond van de sticker goed schoon en droog is. Plak de applicatietape op de gewenste plaats. Strijk nogmaals een aantal keer met een pasje over de sticker.

Verwijder nu voorzichtig het applicatietape en zorg ervoor dat de gehele sticker op de gewenste plaats blijft plakken. Mochten niet alle letters blijven plakken, wrijf dan nog een aantal keren over de bovenzijde van de applicatietape.

Wij wensen u veel plezier en succes met het plakken van uw interieursticker. 

Extra informatie

 

Oppervlakte 

De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto's , metaal, plastic, tegels, deuren, ramen etc. In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden die beschilderd zijn met latex. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat. Ook behang is een geschikte ondergrond, zoals glasvezel behang.

De stickers zijn ook geschikt voor buiten, mits ze op de juiste oppervlakken en juiste manier geplakt wordt.

Gebruik 

U kunt de stickers niet hergebruiken. De stickers worden gemaakt van vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc.

Verwijderen 

Verwijderen gaat gemakkelijk en zonder beschadigingen met behulp van hitte van bijvoorbeeld een föhn. Hiermee wordt de lijm opgelost. Van de meeste ondergronden kunt u ze zonder hitte verwijderen. Maison Monique kan niet aansprakelijk worden gesteld indien er een beschadiging optreedt voor, tijdens of na het bevestigen van de sticker.

Tip: Heeft u gekozen voor briefpost verzending en zitten er vouwen door de stickers. Zet dan even de strijkijzer op een lage stand, met de eventuele stoom uitgeschakeld. Leg de onderkant naar boven. Leg een theedoek over sticker en strijk zachtjes over de theedoek (niet te warm laten worden!!!).

Bovenstaande tip is altijd op eigen risico.